Elektriker i Brösarp

Setel  är din elektriker i Brösarp

Vi är ett företag som ligger i den absoluta framkanten när det gäller den senaste tekniken inom fiber och nätverksteknik. Kort sagt, Setel  är din elektriker i Brösarp. Vår målsättning är att alltid ligga steget före. Vi ska alltid erbjuda en förstklassig service inom områden som fibernät, övervakning och traditionella elinstallationer 

Våra medarbetare är heltäckande specialister på el och utför alla typer av elinstallationer, som exempelvis högspänning, belysning, kraft och databaserade styrsystem. Setel är också din kontakt när det gäller så väl värmepumpar som solceller, termografi och en energikartläggning av ditt företag.  

Våra elektriker skräddarsyr era el-lösningar helt enligt era behov och önskemål. Vi hjälper kunder i Brösarp, Simrishamn, Kivik och ett stort område i sydöstra Skåne. 

Vi skräddarsyr ellösningar efter era önskemål och behov. Hos oss får du eller ditt företag hjälp med så väl projektering, som att konstruera och installera.  

Därför kan vi säkerställa kvalitén på alla delar i kedjan. Samtidigt som du får en färdig och väl fungerande installation som du kan lita på. 

Välkommen till Setel – din elektriker i Brösarp. 

Har du frågor? Ring oss på telefon 0414-510 87 eller kontakta någon av våra medarbetare.

Elektriker i Brösarp

Setel – våra tjänster

Elektriker i Brösarp

 Självklart erbjuder vi traditionella elinstallationer, men vårt utbud är större än så. Våra medarbetare är utbildade i områden som övervakning, fibernät och nätverksteknik. 

Energikartläggning 

Genom en enegikartläggning får du som företagare reda på den faktiska energianvändningen inom ditt företag. Vi hjälper dig att hitta de mest lönsamma åtgärderna för din verksamhet. 

Värmepumpar 

Vi har under 20 år varit auktoriserade återförsäljare av IVT värmepumpar. Vi erbjuder service på alla förekommande fabrikat i Brösarp, Tomelilla, Sjöbo, Ystad och Simrishamn med omnejd. 

Solceller 

Vi erbjuder också våra kunder möjligheten att producera sin egen el med hjälp av solceller. Förutom en komplett installation får du dessutom kostnadsfri hjälp med den dokumentation som behövs för att exempelvis ansöka om statligt stöd. 

Termografi 

Vi utför analyser av byggnader och elektriska installationer med hjälp av en värmekamera. Det är ett effektivt sätt att identifiera brister i isolering, ventilationsproblem, läckage och felbelastningar i el-systemen.

Välkommen till Setel – din elektriker i Brösarp. Har du frågor?

Ring 0414-510 87 eller  kontakta någon av våra medarbetare.

Testgatan 1, 272 36 Simrishamn

Hedvägen 4, 273 50 Brösarp

 

m: 0733 72 37 78 

 

 t: 0414-51087

anton@setel.se