Om företaget

Modern elfirma

Setel är ett modernt företag som har sina rötter på Österlen sedan 60 år tillbaka. Vi började som en traditionell elfirma. Nu tar vi företaget in i framtiden och har de senaste åren satsat stort på avancerad teknik och nätverkslösningar. Vi arbetar alltid utifrån kundens behov och önskemål. Tack vare detta har vi genom alla år uppfattats som pålitliga och trygga av våra kunder. Vårt mål är att vara den bästa serviceorganisation inom vår bransch! 

 Våra kunder anlitar oss för att de vill ha säker el, effektivare energianvändning och framtidens teknik! 

AKTUELLT – Rekrytering – AKTUELLT

 

Vi på Setel erbjuder ett varierande och spännande arbete med mycket kundkontakt i ett företag som ligger i den absoluta framkanten när det gäller den senaste tekniska utvecklingen.Vi söker en serviceinriktad elektriker till vårt vinnande teamSETEL är heltäckande specialister på el och utför alla typer av elinstallationer. Vi arbetar även med försäljning och service av värmepumpar och solceller samt har en stor kompentens på nätverk och övervakningssystem. Hos oss har du möjlighet att växa och utvecklas tillsammans med företaget.

Dina arbetsuppgifter som elektriker på SETEL inkluderar både små och stora el-uppdrag. Arbetet är självständigt och du ansvarar själv för att planera, samordna och utföra installationer till olika kunder enligt våra högra krav på kvalitet och säkerhet.

Vi söker dig som är utbildad och ECY-certifierad elektriker med flerårig erfarenhet från yrket. B-körkort är ett krav. Som person är du driven, positiv och har ett stort tekniskt intresse. Du trivs med att vara en del av ett starkt team som tillsammans strävar efter att bli bättre. På SETEL hjälps vi åt och vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.

SETEL eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

För att ansöka om den lediga tjänsten skickar du in ett personligt brev och CV genom att klicka på knappen “Ansök” nedan. Ansökningar hanteras löpande. Välkommen med din ansökning.

Vill du veta mer om hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och Instagram!

 

Setel

 Setel i Simrishamn, Testgatan 1, 272 36 Simrishamn 0414-51087