Värmepump i Brösarp

Söker du ett företag som kan installera en värmepump i Brösarp? 

Kontakta Setel 

Vill du spara pengar? Det finns en smart investering som du kan göra, be oss på Setel att installera en värmepump till ditt hem i Brösarp. Det är en investering som enkelt kan minska dina värmekostnader med upp till 80 procent. En värmepump hämtar energi från omgivningen. Exempelvis från den friska uteluften, berg, jord, sjö eller grundvatten och omvandlar den till värme. Sedan 20 år tillbaka är vi auktoriserade återförsäljare av ITV värmepumpar och på alla förekommande fabrikat i Brösarp, Simrishamn, Kivik, Sjöbo, Tomelilla och Ystad med omnejd. 

Vilken värmepump behöver du ha i ditt hem, i Brösarp, Sjöbo eller Tomelilla? 

Det beror på ditt värmebehov, det befintliga värmesystemet och vilka förutsättningar som finns. Vi installerar alla typer av fabrikat. Vi har en bred och gedigen erfarenhet av att både installera och serva alla typer av varumärken. Våra medarbetare är dessutom certifierade kyltekniker av INCERT. Det betyder att de får utföra all installation och all form av service även på värmepumpar. Våra medarbetare hjälper kunder i Brösarp, Simrishamn, Tomelilla, Sjöbo och Ystad med omnejd. 

Du vet väl att du kan dra av arbetskostnaden med ROT-avdraget? 

Setel – din partner när du ska installera en värmepump i Brösarp.

Kontakta oss via telefon 0414-510 87 eller ring någon av våra medarbetare direkt  

Värmepump i Brösarp

Om Setel – det är vi som installerar din värmepump i Brösarp

 Setel är ett modernt företag, men vi har också en gedigen historia. Företaget grundades på Österlen för mer än 60 år sedan och började då som traditionell elfirma. Under de senaste åren har företaget utvecklats. Vi satsar stort på avancerad teknik, nätverkslösningar, effektiva energilösningar och solpaneler. Vi arbetar alltid efter kundens behov och önskemål. 

Vår målsättning är att vara den bästa serviceorganisationen inom vår bransch. Får oss r det lika viktigt att leverera en utmärkt service oavsett om våra kunder bor i Brösarp eller någon annan del av Skåne. Setel levererar säker el, effektivare energianvändning och framtidens teknik. 

Välkommen! 

Kontakta oss via telefon 0414-510 87 eller ring någon av våra medarbetare direkt  

Testgatan 1, 272 36 Simrishamn

 

Hedvägen 4, 273 50 Brösarp

 

m: 0733 72 37 78 

 

 t: 0414-51087

anton@setel.se