fbpx

Elinstallationer

Setel utför dina elinstallationer på Österlen

Vi är en elfirma som ligger i den absoluta framkanten när det gäller den senaste tekniken. Kort sagt, Setel är företaget som kan utföra dina moderna elinstallationer på Österlen – däribland installation av solceller, laddbox till elbil och mycket mer.

Vår målsättning är att alltid ligga steget före och har som mål att alltid erbjuda en förstklassig service inom elinstallationer. Våra medarbetare är heltäckande specialister på el och utför alla typer av elinstallationer – exempelvis högspänning, belysning, kraft och databaserade styrsystem.

Allt mer efterfrågade tjänster är installation av solceller och laddbox för elbil – för en mer hållbar framtid.

Elinstallationer på Österlen

Elinstallationer

Via oss på Setel kan du få skräddarsydda lösningar för både privatpersoner och företag inom moderna elinstallationer.

Vi utför alla typer av elinstallationer på Österlen oavsett om det gäller nybyggnation eller ombyggnation av fastigheter. Läs mer nedan eller kontakta oss redan idag för hjälp med dina tilltänkta elinstallationer.

Elservice

Att vara kund hos Setel ska kännas tryggt. Därför utför vi drift, förebyggande underhåll, felsökning och reparationer. Vill du teckna ett serviceavtal hos oss på Setel? Kontakta oss så löser vi det! 

Elbesiktning

Vill du känna dig trygg i din bostad och undvika elolyckor? Ingen fara – Setel utför elbesiktning av din elanläggning. Vid elbesiktning upprättas ett besiktningsprotokoll och om brister påträffas får du förslag på lämpliga åtgärder. Kontakta Setel för att boka in er elbesiktning på Österlen med omnejd. 

Belysningsinstallation

Vill du få din vardag att lysa upp lite mer? Setel hjälper dig med allt från planering till montering av belysning, både inomhus och utomhus. Kontakta oss redan idag för din belysningsinstallation på Österlen.

Solceller

Vi erbjuder våra kunder möjligheten att producera sin egen el med hjälp av solceller. Förutom en komplett installation av solceller får du dessutom kostnadsfri hjälp med den dokumentation som behövs för att exempelvis ansöka om statligt stöd för solenergi. 

Installation av elbilsladdare

Vill du kunna ladda din elbil hemma? Setel hjälper dig med installation av laddbox från Defa för en trygg och säker laddning av din elbil. Läs mer på Defas hemsida för mer information och inspiration eller kontakta Setel för installation av din laddbox på Österlen.

Kontakta oss på Setel

Behöver du någon som kan utföra dina elinstallationer på Österlen? Kontakta oss på Setel så hjälper vi dig utifrån dina behov och förutsättningar.

Kontakt
Ärende