fbpx

Fiber och nätverksteknik

Vi hjälper dig att installera fiber och nätverksteknik på Österlen

Varje dag skapar vi på Setel nya förutsättningar för samhällets utveckling och arbetar intensivt för att möta den ökande efterfrågan av digitalisering. Setel hjälper dig att installera fiber och nätverksteknik samt övervakningskameror, larm och hemnätverk.

Våra certifierade tekniker hanterar allt från små hemnätverk i privatbostäder till större nätverk för företag, industri och samhällen. Setels tekniker har rätt utbildning för att installera och underhålla fibernät och trådlösa nätverk. Vi är även erfarna inom att arbeta med kompletta säkerhetssystem och digitala nätverkskameror som lätt hanteras centralt eller mobilt från smartphone eller surfplatta.  

Fiber

Har du långsam internetuppkoppling? I takt med att den moderna teknologin blir en större del av våra liv ökas samtidigt behovet av bra uppkoppling. Varje sig du streamar musik, spelar onlinespel eller kollar på högupplösta filmer och serier är fiber den optimala lösningen för dig.

Kontakta oss på Setel för installation av fibertjänster i ditt hem eller på ditt företag.

Övervakningskameror & Larm

För dig som vill hålla inbrottstjuvar borta är både övervakningskameror och larm en självklarhet i ditt hem eller i dina företagslokaler. Vare sig du endast behöver övervakningskameror, larm eller båda delarna finns vi på Setel här för att hjälpa dig. Vi tar alltid dina behov i åtanke och ser till att du får den bästa säkerhetslösningen för dig.

Router & WIFI

Idag är ett fungerande internet nästan ett måste, vare sig det gäller privat eller i företagssammanhang. Så länge du har tillgång till ett fungerande bredband kan vi på Setel hjälpa dig att installera både router och trådlöst internet, även kallat WIFI. Vi är experter på nätverksteknik och ser till att du får den bästa lösningen utifrån dina förutsättningar.

Hemnätverk

Setel är experter på allt gällande hemnätverk, det vill säga uppkoppling till internet i ditt hem. Det kan handla om WIFI, nätverk via elnätet, nätverk via telefonledningarna eller nätverk via ethernetkablar. Vilken lösning du behöver beror på din boendesituation och vilken internethastighet du önskar. Kontakta oss på Setel för att ta reda på den bästa lösningen för dig.

Kontakta oss på Setel

Behöver du hjälp att installera fiber och nätverksteknik, övervakningskameror och larm eller hemnätverk? Kontakta oss på Setel så hjälper vi dig utifrån dina behov och förutsättningar.

Kontakt
Ärende