fbpx

Värmepumpar från IVT

Vi hjälper dig att installera hållbara värmepumpar från IVT på Österlen

Vill du spara pengar? Kontakta oss för att göra en smart investering och minska dina värmekostnader med upp till 80 procent. Be oss på Setel, officiellt IVT-center på Österlen, att installera en värmepump från IVT i ditt hem. 

Sedan 20 år tillbaka är vi auktoriserade återförsäljare av IVT-värmepumpar med kunskap i att installera och serva alla förekommande fabrikat i Brösarp, Simrishamn, Kivik, Sjöbo, Tomelilla och Ystad med omnejd. 

Värmepumpar Setel

Värmepump för bergvärme, jordvärme eller sjövärme

Vare sig du behöver en berg-, jord-, eller sjövärmepump är en värmepump från IVT det rätta valet. Detta på grund av att värmepumparna inte behöver påfyllning av bränsle, de kan sänka dina värmekostnader med upp till 80% och har en livslängd på mellan 20-30 år.

Efter att vi på Setel har installerat din värmepump behöver du endast tänka på hur varmt du vill ha det i ditt hem.

Luft/vattenvärmepump

För dig som inte har berg-, jord-, eller sjövärme är en luft/värmepump från IVT ett säkert val. IVT’s luft/värmepumpar låter luften göra jobbet och sänker dina värmekostnader med upp till 70 procent. Värmepumparna är gjorda för det nordiska klimatet och levererar energisnål värme även vid en utetemperatur på -20 grader.

Vi på Setel hjälper dig att installera en värmepump som passar dina behov.

Luft/luftvärmepump

Med luft/luftvärmepumpar från IVT kan du få värme under de kallaste vinterdagarna och kyla under de varmaste sommardagarna. På så sätt kan du med en stilren design i nordisk anda, energibesparande funktioner och högsta energiklassning sänka dina värmekostnader med upp till 50 procent.

Kontakta Setel för installation av din nya luft/luftvärmepump från IVT.

Frånluftsvärme

Genom att återvinna husets befintliga värme är en frånluftsvärmepump från IVT det rätta valet för dig som vill sänka dina värme- och varmvattenkostnader. En stor bonus är att IVT’s frånluftsvärmepump bidrar till ett sundare inomhusklimat med hjälp av ett ständigt utbyte av luften i ditt hem.

Är du intresserad av en frånluftsvärmepump från IVT? Kontakta oss på Setel för rådgivning och offert för installation av din värmepump.

Grundvattenvärmepump

En grundvattenvärmepump från IVT sänker dina värmekostnader i hemmet genom att omvandla grundvattnet, en miljövänlig och stabil energikälla, till värme. Därför kan detta vara det rätta valet för dig som inte har möjlighet att installera berg-, jord-, eller sjövärmepumpar i ditt hem.

Kontakta oss på Setel för installation av din grundvattenvärmepump från IVT.

Finansiering

Setel erbjuder finansieringsmöjlighet tillsammans med Wasa Kredit för en smart energifinansiering när du investerar i värmepumpar från IVT. Med Wasa Kredit betalar du månatligen utefter vad din energibesparing motsvarar. Om du är intresserad av att utnyttja denna finansieringslösning behöver du bara prata med oss på Setel, så löser vi det!

Finansiering
Service och underhåll

Service & Underhåll

Vi på Setel strävar alltid efter att du ska känna dig trygg i dina köp via oss. Därför erbjuder vi både garantier och serviceavtal.

Vid köp av värmepumpar från IVT får du alltid en 10 års garanti som gäller när värmepumpen har blivit servad enligt produktens specifika IVT-serviceprogram. Du behöver aldrig kontakta eller koppla in ett försäkringsbolag då garantin skiljer sig från en försäkring. Kontakta Setel om du har frågor gällande garantin, helt utan självrisk eller annan kostnad.

Hos Setel har du alltid möjligheten att teckna ett serviceavtal. Är du, eller vill du bli, en avtalskund hos oss får du alltid förtur vid behov av reparationer. Genom att göra detta får du maximal besparing på din värmepump då en servad värmepump håller längre.

Kontakta vårt IVT-center på Österlen för mer information gällande service och underhåll för din värmepump från IVT.

Kontakta oss på Setel

Behöver du anlita en elektriker som kan installera din värmepump från IVT? Kontakta vårt IVT-center på Österlen så hjälper vi dig utifrån dina behov och förutsättningar.

Kontakt
Ärende