fbpx

Lediga jobb

Vi erbjuder en tjänst som elektriker

Vi på Setel erbjuder ett varierande och spännande arbete med mycket kundkontakt i ett företag som ligger i den absoluta framkanten när det gäller den senaste tekniska utvecklingen. Vi söker en serviceinriktad elektriker till vårt vinnande team! SETEL är heltäckande specialister på el och utför alla typer av elinstallationer. Vi arbetar även med försäljning och service av värmepumpar och solceller samt har en stor kompentens på nätverk och övervakningssystem. Hos oss har du möjlighet att växa och utvecklas tillsammans med företaget.

Dina arbetsuppgifter som elektriker på SETEL inkluderar både små och stora el-uppdrag. Arbetet är självständigt och du ansvarar själv för att planera, samordna och utföra installationer till olika kunder enligt våra högra krav på kvalitet och säkerhet.

Vi söker dig som är utbildad och ECY-certifierad elektriker med flerårig erfarenhet från yrket. B-körkort är ett krav. Som person är du driven, positiv och har ett stort tekniskt intresse. Du trivs med att vara en del av ett starkt team som tillsammans strävar efter att bli bättre. På SETEL hjälps vi åt och vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.

SETEL eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

För att ansöka om den lediga tjänsten skickar du in ett personligt brev och CV. Ansökningar hanteras löpande. Välkommen med din ansökning.

Vill du veta mer om hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och Instagram!

Kontakta oss

Kontakt
Ärende