fbpx

Om oss

En modern elfirma på Österlen

Setel är din moderna elfirma på Österlen som utför säkra elinstallationer, bidrar till effektivare energianvändning och framtidens teknik på Österlen.

Under våra 60 år som elfirma på Österlen har vi alltid arbetat utifrån kundens behov och önskemål. Tack vare detta har vi genom alla år uppfattats som pålitliga och trygga av våra kunder. Vårt mål är att vara den bästa serviceorganisation inom vår bransch. Våra kunder anlitar oss för att de vill ha säker el, effektivare energianvändning och framtidens teknik genom en modern elfirma på Österlen!

Vi hjälper kunder i Brösarp, Simrishamn, Kivik och ett stort område i sydöstra Skåne. Hos oss får du eller ditt företag hjälp med så väl projektering som att konstruera och installera. Därför kan vi säkerställa kvalitén på alla delar i kedjan. Du får säkra elinstallationer och väl fungerande lösningar som du kan lita på.

Glöm inte att följa oss på Facebook och Instagram!

Vårt team

Anton Åberg

Ägare och VD

Som VD sköter Anton den dagliga verksamheten, men du finner honom även ute hos våra kunder där han både räknar på jobb och gör installationer.

0733 72 37 78

Magnus Widerberg

Elektriker och kyltekniker

Är expert på värmepumpar och har som huvudsakliga uppgift att installera, serva och reparera värmepumpar. Han hjälper även till med säkra elinstallationer och övriga tjänster när det behövs.

0733 72 37 81

Piotr Dubinski-Löf

Elektriker

Jobbar med fiber och elinstallationer. Tänker utanför boxen för att komma fram till det bästa och enklaste sättet att utföra sitt arbete. 

0720 50 91 06

Christoffer Henningsson

Kyltekniker

Är expert på värmepumpar och har som huvudsakliga uppgift att installera, serva och reparera värmepumpar. Hjälper även Anton med offerter och planering på värmepumpssidan.

0724 02 53 92

Alexander Andersson

Elektriker

Utför alla sorters säkra elinstallationer. Sätter alltid kundens önskemål i fokus.

0766 77 58 49

Jacob Nilsson

Kyltekniker

Är expert på Luft/Luft värmepumpar och har som huvudsaklig uppgift att serva och installera dessa.

0724 01 72 01

Kim Sandberg

Elektriker

1års montör, utför enklare elinstallationer och servicejobb.

0722 32 71 39

Kontakta oss på Setel

Behöver du hjälp med säkra elinstallationer? Kontakta Setel, en modern elfirma på Österlen, så hjälper vi dig utifrån dina behov och förutsättningar.

Kontakt
Ärende